-28%
,

PHILIPS BHS 377 /00

Philips

•Температурни услови 10 /160-230 °C/
•Греење елемент слој керамика
•Функции автоматско исклучување по 60 минути /

1.650 ден 2.290 ден

Бренд

Боја

Црна

•Преса за коса
•Температурни услови 10 /160-230 °C/
•Ширина на чинија 28 мм
•Греење елемент слој керамика
•Функции автоматско исклучување по 60 минути /