-16%
,

PHILIPS BHS 510/00

Philips

 • Технологија ThermoShield
 • Јонска нега за сјајна коса –  мазна коса со жив сјај.
 • 50% побрзо нивелирање – непречено лизгање на косата, така што поминувате помалку време за стилизирање
 • Исправете или свиткајте, за различни фризури
 • Температурен опсег од 120 ° C до 230 ° C
 • LED дисплеј овозможува прецизна контрола на температурата
 • Поставки за топлина:12
 • Регулатор на температура
 • Технологии за нега на коса
 • Големина на плочки:25 x 105 мм
 • Должина на кабелот:1,8 м
 • Работен напон:110-240 V
 • Индикатор за употреба

3.590 ден 4.290 ден

 • Технологија ThermoShield
 • Јонска нега за сјајна коса –  мазна коса со жив сјај.
 • 50% побрзо нивелирање – непречено лизгање на косата, така што поминувате помалку време за стилизирање
 • Исправете или свиткајте, за различни фризури
 • Температурен опсег од 120 ° C до 230 ° C
 • LED дисплеј овозможува прецизна контрола на температурата
 • Поставки за топлина:12
 • Регулатор на температура
 • Технологии за нега на коса
 • Големина на плочки:25 x 105 мм
 • Должина на кабелот:1,8 м
 • Работен напон:110-240 V
 • Индикатор за употреба
Бренд

Боја

Црна