-23%
,

PHILIPS BRE225/00

Philips

 • Aпарат за депилирање
 • Лесно за користење
 • Ергономски дизајн
 • Глава за депилација која може да се вади
 • Ефективен систем за депилирање на дискови
 • Нежни дискови за остранување на влакна
 • Работа со адаптер
 • Напон 15V

1.990 ден 2.590 ден

Тежина 1790 kg
Бренд

Боја

Бела

 • Aпарат за депилирање
 • Лесно за користење
 • Ергономски дизајн
 • Глава за депилација која може да се вади
 • Ефективен систем за депилирање на дискови
 • Нежни дискови за остранување на влакна
 • Работа со адаптер
 • Напон 15V