-14%
,

PHILIPS BRE275/00

Philips

 • Депилатор
 • Боја Виолетова
 • 2 брзини
 • број на дискови 21
 • глава за бричење
 • чешел
 • торбичка
 • додаток за масажа
 • глава што се мие
 • четка за чистење
 • 15V

3.690 ден 4.290 ден

Бренд

Боја

Виолетова