, ,

PHILIPS FC9351/01

Philips
Availability:

Нема на залиха


 • PowerCyclone 5 технологија
 • Моќност:1900W
 • Вмукувачка моќ:370W
 • Капацитет на сад:1,5L
 • HEPA 10 филтер
 • Телескопска цевка

10.990 ден

Бренд

Моќност

1900W

Боја

Црвена

тип на правосмукалка

 • PowerCyclone 5 технологија
 • Моќност:1900W
 • Вмукувачка моќ:370W
 • Капацитет на сад:1,5L
 • HEPA 10 филтер
 • Телескопска цевка