,

PHILIPS HD9336/21

Philips

  • Моќност:2200W
  • Капацитет:1.5L
  • Затворен греач
  • Филтер против бигор
  • Автоматско исклучување

1.850 ден

Бренд

Моќност

2200W

  • Моќност:2200W
  • Капацитет:1.5L
  • Затворен греач
  • Филтер против бигор
  • Автоматско исклучување