-55%
, ,

Philips Ladyshave Body Contour HP6317

Philips

  • За суво и мокро користење
  • Додаток за бричење
  • Моќност: 2W
  • 2 x 1.5V AA батерии
  • Произведено во Словенија

890 ден 1.990 ден

  • За суво и мокро користење
  • Додаток за бричење
  • Моќност: 2W
  • 2 x 1.5V AA батерии
  • Произведено во Словенија
Бренд