,

PHILIPS S 1142/00

Philips

 • PowerCut технологија
 • Wet and Dry
 • 4D флаксибилна глава
 • Време на користење:40мин
 • Време на полнење:8ч

2.490 ден

 • PowerCut технологија
 • Wet and Dry
 • 4D флаксибилна глава
 • Време на користење:40мин
 • Време на полнење:8ч
 • Индикатор за нивото на батеријата
 • IPX7 водоотпорност
Бренд