, ,

PowerLine F-2243

PowerLine

  • Ѕиден тв држач
  • Максимална преоптовареност 30kg
  • За телевизори со дијагонала од 22″ до 43″
  • Челична изработка
  • Црна боја

450 ден

  • Ѕиден тв држач
  • Максимална преоптовареност 30kg
  • За телевизори со дијагонала од 22″ до 43″
  • Челична изработка
  • Црна боја
Бренд