-18%
,

PRITY FG

Prity

 • Моќност: 14 kW
 • Нето тежина: 120 кг
 • Димензии: 570x530x930mm
 • Kвадратура на загревање:  77 m2

30.990 ден 37.990 ден

Бренд

Моќност

14 kW

 • Камин со фурна
 • Моќ: 14 kW
 • Погоден за простории до 77 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 57 x 53 x 93 /cm
 • Тежина : 120 кг
 • Гориво : дрво, јаглен
 • Боја: црна
 • Дрвени рачки на вратите
 • Вграден во оделот  за чување  суви и влажни дрва
 • Опремен со фурна
 • Опремен со два рачни амортизери:
  –преден амортизер за контрола на довод на воздухот
  – амортизерите на чад за прилагодување на интензитетот на пламенот
 • 1 година гаранција