-11%
,

PRITY FGW 15

Prity

 • Камин за парно со фурна
 • Моќност: 20 kW (15kW+5kW)
 • Погоден за :110 m2
 • Големина: 57 x 53 x 93 cm
 • Литража на котел : 14 l

57.990 ден 65.380 ден

Бренд

Моќност

20 kW

Тип на камин

Камин за парно, Камин на дрва, Камин со фурна

 • Моќност: 20 kW (15kW + 5kW)
 • Погоден за простории до 110 m2
 • Литража на котел : 14 l
 • Големина ( a x b x h /cm) : 57 x 53 x 93 /cm
 • Тежина : 136 кг
 • Боја: црна
 • Дрвени рачки на вратите
 • Опремен со фурна
 • Декоративни насликани странични плочи
 • Преграда за чување  суви и влажни дрва
 • Опремен со два рачни амортизери:
  –преден амортизер за контрола на довод на воздухот
  – амортизерите на чад за прилагодување на интензитетот на пламенот
 • 1 година гаранција