-22%
,

PRITY FM

Prity

 • Моќност: 12 kW
 • Нето тежина: 97 кг
 • Димензии: 490x460x930mm
 • Kвадратура на загревање:  66 m2

26.490 ден 33.990 ден

Бренд

Моќност

12 kW

 • Камин со фурна
  – Ширина 34 cm
  – Висина 20 cm
  – Длабочина 36 cm
 • Моќ: 12 kW
 • Погоден за простории до 66 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 49 x 46 x 93 /cm
 • Тежина : 97 кг
 • Гориво : дрво, јаглен
 • Боја: црна
 • Опремен со фурна
 • Дрвени рачки на вратите
 • Вграден во оделот за чување  суви и влажни дрва
 • Опремен со два рачни амортизери:
  –преден амортизер за контрола на довод на воздухот
  – амортизерите на чад за прилагодување на интензитетот на пламенот
 • 1 година гаранција