-17%
,

PRITY K1

Prity

 • Моќност: 9 kW
 • Погоден за простории до 50 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 45 x 38 x 76 /cm

14.690 ден 17.700 ден

Бренд

Моќност

9 kW

Тип на камин

Камин на дрва

 • Камник PRITY K1
 • Моќност: 9 kW
 • Погоден за простории до 50 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 45 x 38 x 76 /cm
 • Тежина : 61 кг
 • Гориво : дрво, јаглен
 • Боја: црна
 • Дрвени рачки на вратите
 • Преграда за чување  суви и влажни дрва
 • Опремен со два рачни амортизери:
  –преден амортизер за контрола на довод на воздухот
  – амортизерите на чад за прилагодување на интензитетот на пламенот
 • 1 година гаранција