,

PRITY K13

Prity
Availability:

Нема на залиха


 • Моќност: 12 kW
 • Нето тежина: 85 кг
 • Димензии: 590x440x810mm
 • Kвадратура на загревање:  66 m2

24.300 ден

Нема на залиха

Бренд

Моќност

12 kW

 • Моќ: 12 kW
 • Погоден за простории до 66 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 59 x 44 x 81 /cm
 • Тежина : 85 кг
 • Гориво : дрво, јаглен
 • Боја: црна
 • Дрвени рачки на вратите
 • Преграда за чување  суви и влажни дрва
 • Опремен со два рачни амортизери:
  –преден амортизер за контрола на довод на воздухот
  – амортизерите на чад за прилагодување на интензитетот на пламенот
 • 1 година гаранција