-10%
,

PRITY WDW 29

Prity

 • Камин на дрва за парно
 • Моќност: 37 kW (29kW + 8kW)
 • Погоден за простории до 200 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 65 x 55 x 115 /cm
 • Тежина : 183 кг

83.990 ден 93.480 ден

Бренд

Моќност

37 kw

Тип на камин

Камин за парно, Камин на дрва

 • Моќност: 37 kW
 • Погоден за простории до 200 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 65 x 55 x 115 /cm
 • Тежина : 183 кг
 • Боја: црна
 • Гориво : дрво, јаглен.
 • Дрвени рачки на вратите
 • Декоративни насликани странични плочи
 • Опремен со две врати
 • Опремен со два рачни амортизери:
  –преден амортизер за контрола на довод на воздухот
  – амортизерите на чад за прилагодување на интензитетот на пламенот
 • 1 година гаранција