, ,

RFNE312K31WN

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • No Frost
 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:282L
 • Ниво на бучење:39dBA
 • Димензии:185×59.5×65.5cm

34.990 ден

 • No Frost
 • Реверзибилна врата
 • Долготрајни стаклени полици
 • Брзо замрзнување
 • Дневен капацитет на замрзнување:19.5kg / 24h
 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:282L
 • Аларм за отворена врата
 • Потрошувачка на енергија дневно:0,9kWh
 • Годишна потрошувачка на енергија:311.1 kWh
 • Ниво на бучење:39dBA
 • Димензии:185×59.5×65.5cm
Бренд

Ширина

60cm