,

ROSBERG R51987F

Rosberg

 • Моќност: 70 W
 • Напојување: 220-240 V
 • Материјал: ABS
 • Време на вакумирање: 21-23 секунди
 • Ширина на пликот: 28 cm (макс.)
 • Брзина на вакумирање: 3.5L / min.
 • Ниво на работен шум: ≤65dB
 • Степен на вакуум: 49 kpa

990 ден

Бренд

 • Моќност: 70 W
 • Напојување: 220-240 V
 • Материјал: ABS
 • Време на вакумирање: 21-23 секунди
 • Ширина на пликот: 28 cm (макс.)
 • Брзина на вакумирање: 3.5L / min.
 • Ниво на работен шум: ≤65dB
 • Степен на вакуум: 49 kpa