-31%
,

ROWENTA CF2133F0

Rowenta

 • Температура до 180°C
 • Дијаметарот од 16 mm дава цврсти, совршени кадрици
 • Ладниот врв го прави користењето безбедно и лесно
 • Керамичка обвивка
 • Индикатор за загревање
 • Должина на кабелот: 1,8 м

1.230 ден 1.790 ден

 • Температура до 180°C
 • Дијаметарот од 16 mm дава цврсти, совршени кадрици
 • Ладниот врв го прави користењето безбедно и лесно
 • Керамичка обвивка
 • Индикатор за загревање
 • Должина на кабелот: 1,8 м
Бренд

Боја

Црна