-5%
,

ROWENTA CF321LF0

Rowenta

 • Моќност: 43 – 47 W
 • Плочки обложени со керамички турмалин
 • Ладниот врв го прави користењето безбедно и лесно
 • Температура до 200°C
 • Се загрева за само 60 секунди
 • Индикатор за загревање
 • Кабел кој се врти 360°
 • Должина на кабелот: 1,8 м

1.790 ден 1.890 ден

 • Моќност: 43 – 47 W
 • Плочки обложени со керамички турмалин
 • Ладниот врв го прави користењето безбедно и лесно
 • Температура до 200°C
 • Се загрева за само 60 секунди
 • Индикатор за загревање
 • Кабел кој се врти 360°
 • Должина на кабелот: 1,8 м
Бренд

Боја

Црна