,

ROWENTA CV 5820 F0,

Rowenta
Availability:

Нема на залиха


 • Моќност 2100W
 • Брзини:2
 • Степен на температура:3
 • Ладен воздух
 • Јон функција

1.790 ден

Нема на залиха

 • Моќност 2100W
 • Брзини:2
 • Степен на температура:3
 • Ладен воздух
 • Концентратор 14 мм
 • Јон функција
 • Закачалка на рачката
Бренд

Боја

Црна