,

ROWENTA CV1630F0

Rowenta
Availability:

Нема на залиха


  • Моќност:1600W-2000W
  • 2 брзини
  • 2 температури
  • Концентратор
  • Копче за ладен воздух

1.290 ден

  • Моќност:1600W-2000W
  • 2 брзини
  • 2 температури
  • Концентратор
  • Копче за ладен воздух
Бренд