-16%
,

ROWENTA CV581LF0

Rowenta

 • Моќност: 2100 W
 • Технологија Effiwatts – ефикасна моќ на сушење со помала потрошувачка на енергија
 • 3 поставки за температура
 • 2 поставки за брзината
 • Ергономски дизајн
 • Должина на кабелот: 1,8 м

1.900 ден 2.250 ден

 • Моќност: 2100 W
 • Технологија Effiwatts – ефикасна моќ на сушење со помала потрошувачка на енергија
 • 3 поставки за температура
 • 2 поставки за брзината
 • Ергономски дизајн
 • Должина на кабелот: 1,8 м
Бренд

Боја

Црна

 • Моќност 2100W
 • Брзини:2
 • Степен на температура:3
 • Концентратор
 • Вид на мотор ДЦ