, ,

ROWENTA RO 4853 EA,

Rowenta
Availability:

Нема на залиха


 • Моќност на моторот 550 W
 • Ниво на бучност 75db
 • Капацитет на садот за прашина 2.5л
 • Четка за паркет Мини четка
 • Телескопска цевка

6.990 ден

 • Моќност на моторот 550 W
 • Ниво на бучност 75db
 • Собирање на прашина без кеса во сад
 • Капацитет на садот за прашина 2.5л
 • Циклон плус високо ефикасен филтер
 • Телескопска цевка
 • Радиус на користење 8.8м
 • Должина на кабел 6.2м
 • Класична четка со две позиции
 • Мини четка
 • Четка за паркет
Моќност

550W

Бренд

Боја

Црвена