-18%
, ,

ROWENTA RO3731EA

Rowenta

 • Енергетска класа:B
 • Моќност:750W
 • Капацитет на сад:1,5L
 • XL Телескопска цевка
 • Ниво на бучава:79dB

6.590 ден 7.990 ден

 • Правосмукалка со сад
 • Енергетска класа:B
 • Моќност:750W
 • Капацитет на сад:1,5L
 • XL Телескопска цевка
 • Ниво на бучава:79dB
 • Должина на кабел:6.2m
Бренд

Моќност

750W

тип на правосмукалка