-25%
, ,

ROWENTA RO3786EA

Rowenta

 • Енергетска класа:А
 • Моќност:750W
 • Капацитет на сад:1,5L
 • XL Телескопска цевка
 • Регулација на моќноста
 • Ниво на бучава:79dB
 • Должина на кабел:6.2m

6.690 ден 8.890 ден

 • Енергетска класа:А
 • Моќност:750W
 • Капацитет на сад:1,5L
 • XL Телескопска цевка
 • Регулација на моќноста
 • Ниво на бучава:79dB
 • Должина на кабел:6.2m
Бренд

Моќност

750W

тип на правосмукалка