,

ROWENTA SF161LF0

Rowenta
Availability:

Нема на залиха


 • Tемпературен режим од 200° C
 • Брзо загревање за 60 секунди
 • Oптимален притисок при секое движење
 • Систем за заклучување
 • И за права и за виткана коса
 • Ширина на плочки 25мм
 • Должина на кабел 1.8м
 • Заклучувањена механизмот
 • Керамички плочки со турмалин

1.590 ден

 • Tемпературен режим од 200° C
 • Брзо загревање за 60 секунди
 • Oптимален притисок при секое движење
 • Систем за заклучување
 • И за права и за виткана коса
 • Ширина на плочки 25мм
 • Должина на кабел 1.8м
 • Заклучувањена механизмот
 • Керамички плочки со турмалин
Бренд

Боја

Црна