,

ROWENTA SF321LF0

Rowenta

 • Температурен опсег:130-230 ° C
 • Време на загревање:30 секунди
 • Го намалува статичкиот електрицитет
 • Функција за постојана контрола на
 • температурата Индикатор за греење

2.260 ден

 • Keratin & Glow – мека, лесна за стилизирање и полна со сјај
 • Температурен опсег:130-230 ° C
 • Време на загревање:30 секунди
 • Го намалува статичкиот електрицитет
 • Функција за постојана контрола на температурата
 • Rowenta Optiliss има тенки плочи, само 2,5 cm за лесен и прецизен стил
 • Функција Stright & Curl
 • Индикатор за греење
 • Систем за заклучување
 • Напон:110-240
 • Должина на кабелот:1.80m
Бренд

Боја

Црна