-12%
,

ROWENTA TN 8961 F4

Rowenta

 • Брзина на моторот:6500 врт/мин
 • Минимална должина на сечење 1 mm,
 • максимум 12 mmБрој на наставки:9
 • Автономија:60 мин
 • Тип на батерија:NiMH

2.550 ден 2.890 ден

 • Multistyler
 • Брзина на моторот:6500 врт/мин
 • Минимална должина на сечење 1 mm, максимум 12 mm
 • Број на наставки:9
 • Нивоа на прилагодување на должината: 13
 • 9 додатоци за целосна нега на вашата коса, брада и лице
 • минимална должина на сечење од 1 мм и 4 фиксни чешли (3, 6, 9, 12 мм)
 • Ножеви од нерѓосувачки челик
 • Сечило за брада од 32мм со минимална должина на сечење од 1мм
 • Прилагодлив чешел за брада од 3 до 7мм
 • Прецизно прилагодување 1мм
 • Автономија:60 мин
 • Тип на батерија:NiMH
 • Компактен дизајн
 • Безжична употреба
Бренд