-11%
, ,

SAMSUNG RB34T602 EB1/EK

Samsung

 • Нето капацитет: 340L(228L/112L)
 • Димензии: 185x60x65cm
 • Енергетска класа: A++
 • Ниво на бучава: 35dB

30.990 ден 34.990 ден

 • No Frost
 • Дигитална инвертер технологија
 • Решетка за вино
 • Оддел за јајца (Сад за јајца)
 • Аларм на вратите
 • Енергетска класа:A++
 • Нето капацитет:340L
 • Капацитет на фрижидерот:228L
 • Капацитет на замрзнувачот:112L
 • Капацитет на замрзнување:13kg/24h
 • Автономно работно време:18h
 • Потрошувачка на енергија годишно:256kWh
 • Ниво на бучава:35dB
 • Димензии:185x60x65cm
Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

од 180cm до 199cm

Енергетска ефикасност

A++