, ,

SAMSUNG RB34T652 EB1/EK

Samsung
Availability:

Нема на залиха


 • Нето капацитет: 331L(219L/112L)
 • Димензии: 185x60x65.8cm
 • Енергетска класа: A++
 • Ниво на бучава: 35dB

39.990 ден

 • Digital Inverter мотор
 • No Frost
 • Диспанзер за вода со BPA FREE (неканцероген) резервоар
 • ALL AROUNG COOLING технологија- еднакво ладење во сите делови на внатрешноста
 • POWER COOL /POWER FREEZE опција за брзо ладење и брзо замрзнување
 • SpaceMax тенка изолација за извонредно голем простор во внатрешноста
 • Решетка за вино
 • Реверзибилна врата
 • Фиока за овошје и зеленчук
 • Аларм за отворена врата
 • 18 часа автономен режим на работа
 • Енергетска класа:А++
 • Нето капацитет:331L
 • Капацитет на фрижидерот:219L
 • Капацитет на замрзнувачот:112L
 • Капацитет на замрзнување:13kg/24h
 • Автономно работно време:18h
 • Потрошувачка на енергија годишно:256kWh
 • Ниво на бучава:35dB
 • Димензии:185x60x65.8cm
Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

од 180cm до 199cm

Енергетска ефикасност

A++