-8%
, ,

SAMSUNG VC07M2110SR/GE

Samsung

  • Боја: Црвена
  • Моќност: 700W
  • Вмукувачка моќ: 180 W
  • Капацитет за собирање прав:1.5 L
  • 6m Кабел

5.990 ден 6.490 ден

  • Боја: Црвена
  • Моќност: 700W
  • Вмукувачка моќ: 180 W
  • Капацитет за собирање прав:1.5 L
  • 6m Кабел
Моќност

700 w

Бренд

Боја

Црвена

тип на правосмукалка