-17%
, ,

SAMSUNG VCC 4320 S3A/BOL

Samsung

 • Моќност: 1600W
 • Вмукувачка моќ: 350W
 • Капацитет на садот: 1,3L
 • Компактна големина
 • Ниво на бучава 86dB
 • Вртливо црево 360
 • 6m кабел

4.990 ден 5.990 ден

Моќност

1600W

Бренд

Боја

Сина

тип на правосмукалка

 • Моќност: 1600W
 • Вмукувачка моќ: 350W
 • Капацитет на садот: 1,3L
 • Компактна големина
 • Ниво на бучава 86dB
 • Вртливо црево 360
 • 6m кабел