-12%
, ,

SAMSUNG VCC4135S37

Samsung

 • Моќност:1600W
 • Вмукувачка моќ:320W
 • Индикатор за полна кеса
 • Капацитет на вреќа:3L
 • Платнена кеса
 • Cyclone филтер

4.390 ден 4.990 ден

Моќност

1600W

Бренд

Боја

Црвена

тип на правосмукалка

 • Моќност:1600W
 • Вмукувачка моќ:320W
 • Индикатор за полна кеса
 • Капацитет на вреќа:3L
 • Платнена кеса
 • Cyclone филтер