-18%
, ,

SAMSUNG VCC4550V36/BOL

Samsung

 • Моќност: 1800W
 • Усисна моќ: 360W
 • Капацитет на садот: 1,3L
 • Компактна големина
 • Ниво на бучава 86dB
 • Телескопска рачка
 • Вртливо црево 360°
 • 6m кабел

5.290 ден 6.490 ден

Бренд

Моќност

1800W

Боја

Сина

тип на правосмукалка

 • Моќност: 1800W
 • Усисна моќ: 360W
 • Капацитет на садот: 1,3L
 • Компактна големина
 • Ниво на бучава 86dB
 • Телескопска рачка
 • Вртливо црево 360°
 • 6m кабел