, ,

SAMSUNG VCC5240S3R/BOL

Samsung
Availability:

Нема на залиха


  • Моќност: 1800W
  • Вмукувачка моќ: 400 W
  • Капацитет на вреќичка 2,4L
  • Индикатор за полна кеса
  • Метални цевки, додатни папучи

4.490 ден

  • Моќност: 1800W
  • Вмукувачка моќ: 400 W
  • Капацитет на вреќичка 2,4L
  • Индикатор за полна кеса
  • Метални цевки, додатни папучи
Моќност

1800w

Бренд

Боја

Црвена

тип на правосмукалка