,

SENCOR Мини чистач SLR 33

Sencor

 • Мини чистач за отстранување на ивки
 • Го обновува изгледот на ткаенината
 • Голем метален филтер
 • Голем прозирен контејнер

380 ден

 • Мини чистач за отстранување на ивки
 • Го обновува изгледот на ткаенината
 • Голем метален филтер
 • Голем прозирен контејнер
 • On/off прекидач
 • Економично дизајниран
 • Работи на батерии: 2X1.5V AA
 • 2 години гаранција
Бренд