-12%
, ,

SENCOR SVC 45BK-EUE3

Sencor

 • Боја: црна
 • Додатоци за ќош и пајажина
 • Моќност на моторот 1400 W
 • Волумен на вреќичката: 1,5 l

2.990 ден 3.390 ден

 • Правосмукалка со црна боја
 • Моќност на моторот 850 W високо ефикасен ЕКО мотор
 • Моќ на усисавање 230 W
 • Ниво на бучавост <80 dB
 • Капацитет на кесата за отпад 1,5 l
 • 5 нивоа на филтрирање
 • Тежина: 3,6 кг
 • Должина на кабел 5 m (радиус на работење 7.5 m)
 • Заштита од прегревање
 • Папуча за усисавање
 • Додатоци за ќош и пајажина
 • Автоматско вовлекување на кабелот
 • Силиконски тркала
 • 2 години гаранција
Бренд