, ,

SENCOR SHT B363

Sencor

 • Максимална преоптовареност
 • За телевизори со дијагонала од 37″ до 70″
 • Подесување надоле 15°

2.570 ден

 • Ѕиден тв држач
 • Максимална преоптовареност 35 kg
 • За телевизори со дијагонала од 37″ до 70″
 • Подесување надоле 15°
 • Минимална дистанца од ѕид 7,7 cm
 • Максимална дистанца од ѕид 43,7 cm
 • Челична изработка
 • Димензии (ВхШхД) 42х65,5х7,7 cm
 • Црна боја
Бренд