,

SENCOR SHD 8275BK

Sencor
Availability:

Нема на залиха


 • KeratinCare+
 • 3 Температури
 • 2 Врзини
 • Копче за ладен воздух

2.590 ден

 • Моќен мотор
 • KeratinCare+
 • 3 Температури
 • 2 Врзини
 • Копче за ладен воздух
 • Ionic Function
 • Побрзо сушење
 • Го намалува електрицитетот
 • Спречува оштетување на косата
 • Ергономска рачка и за леваци и десњаци
 • Отсранлива задна решетка за полесно чистење
 • Закачалка
 • Осигурач против прегревање
 • Додатоци: Концентратор со четка, тесен концентратор, дифузер, патна торбичка
 • Моќност: 2400 W
 • Должина на кабел: 2 m
Бренд

Боја

Црна