-12%
,

SENCOR SBL 2110 WH

Sencor

 •  Идеален за подготовка на свежи пијалаци, милкшејк, коктели, супи, салци, сосови и бебешка храна
 •  Садот за блендирање може да се отстрани да се кориски како чаша
 • Заштита од претекување на чашата
 • Лесно за чистење и одржување, може и во машина за садови

1.990 ден 2.270 ден

 • Идеален за подготовка на свежо овошје и фитнес пијалоци, милкшејкови, коктели, супи, салци, сосови и бебешка храна
 • Садот за блендирање може да се отстрани и да се користи како шише во надворешни услови
 • Капак со отвор за пиење, спречува ненамерно истурање
 • Лесно за чистење, капакот, сечилата и садот може да се стават во машина за садови
 • Едно 0.6 литарско шише кое е резистентно на удари, направено од PCTG материјал (BPA free)
 • Ефективно блендирање со Пулс
 • Достапно во бела и зелена боја
 • Висококвалитетни, отстранливи 4 челични сечила со титаниумски премаз кои спречуваат губење на ензимите и витамините
 • Намалена нутри оксидација на состојките
 • Гумени ногарки за стабилност
 • Чашите одговараат за користење во кола
 • Моќност: 500 W
 • Волтажа и фреквенција: 220-240 V, 50/60 Hz
 • Гаранција 2 години
Бренд

Моќност

500W