,

SENCOR SBL 4371

Sencor

  • Моќност на моторот (max):600 W
  • Гаранција 2 години

2.850 ден

Бренд

Моќност

600 W

Боја: инокс
Моќност на моторот (max): 600 W
Број на брзини за лесно ракување: 2(0/1/2/импулс)
Волумен на садот: 1.5 l
2 Инокс ножеви
Функција за дробење на мраз
Погоден и за Smoothie
Капак со отвор за дополнување
Гумени додатоци кои не се лизгаат
Работи на напон од: 230 V, 50 Hz
2 години гаранција