,

SENCOR SBS 2507 RD

Sencor

 • Опсег на мерење: 150 кг
 • Мери во килограми,lb
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерии

950 ден

Бренд

Капацитет(kg)

150 kg

 • Електронска телесна вага
 • Боја црвена
 • Мери во KG/LB
 • Калено стакло 6 мм
 • Тенок дизајн 18мм
 • Мерење до 2-150kg, скала од 100г
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Автоматско исклучување
 • Работи на батерии: 1хCR2032
 • 2 години гаранција