-14%
, ,

SENCOR SCW 3001YL

Sencor

 • Моќност : 1500W
 • Резервоар на вода: 350 ml
 • Максимален притисок: 3 bar

4.290 ден 4.960 ден

 • 3.6 V Li-Ion батерија
 • Време на работа: 20 минути (50 прозори)
 • Не остава флеки и нечистотии
 • Штеди време и напор
 • Прозирен сад за вода со капацитет од 200 ml
 • Крпата е дизајнирана од специјален материјал за чистење на стаклени и мазни површини
 • Практичен прскач на детергентот интегриран 2-во-1 со крпата за бришење
 • Индикатор за полнење на батеријата
 • Егрономска рачка комотна за левучари и десничари
 • Ниска бучност
 • Погоден за:
  – сите мазни површини
  – произори
  – огледала
  – туш кабини и паравани
  – стаклени ѕидни плочки
  – стаклен мебел
  – витрини со стаклени врати
 • Димензии (L × W × H): 370 × 280 × 120 mm
 • Време на полнење на батеријата: 4 h
 • Ширина на шмукалката: 280 mm
 • Капацитет на садот за прљава вода: 100 ml
 • Тежина со батеријата: 770 g
Бренд