,

SENCOR SHD 6400 V

Sencor
Availability:

Нема на залиха


 • Боја: црнo / љиљакова
 • Приклучна сила : 850 W
 • Рачка која се преклопува
 • Вклучен е насочувач за воздух

840 ден

 • Патен фен за сушење
 • Рачка која се преклопува
 • Куќиште од мек материјал
 • Променлива волтажа
 • Вклучен е насочувач за воздух
 • Можност за закачување
 • Работи на напон од: 230 V, 50-60 Hz
 • Моќност од :  850 W
 • 2 години гаранција
Бренд

Боја

Виолетова, Црна