,

SENCOR SHD 6600 V

Sencor
Availability:

Нема на залиха


 • Боја виолетова
 • 2 брзини
 • 3 нивоа на температура
 • Насочувач  за воздух
 • Гумирана рачка
 • Можност за закачување
 • Термостат
 • Работи на напон од: 230 V, 50-60 Hz
 • Моќност од :  2000 W
 • Должина на кабел:2.6м
 • 2 години гаранција

1.350 ден

 • Боја виолетова
 • 2 брзини
 • 3 нивоа на температура
 • Насочувач  за воздух
 • Гумирана рачка
 • Можност за закачување
 • Термостат
 • Работи на напон од: 230 V, 50-60 Hz
 • Моќност од :  2000 W
 • Должина на кабел:2.6м
 • 2 години гаранција
Бренд

Боја

Виолетова