,

Sencor shi 131 gd

Sencor
Availability:

Нема на залиха


 • Боја: Темно сива
 • Брзо загревање
 • Температура до 200°C
 • Јачина : 40 W

790 ден

Бренд

Боја

Црна

 • Боја: Темно сива
 • Апарат за рамнење на косата
 • Погоден и за кратка коса
 • Грејна плоча од керамика и турмалин
 • Рамномерно распоредување на температурата
 • Температурата до 200°C
 • Копче за вклучување и исклучување со светилка
 • ЛЕД показател на достигната температурата
 • Брзо загревање
 • Заштита за прсти на врв на апаратот
 • Јачина : 40 W
 • Димензија на плочата: 90х24 мм
 • 2 години гаранција