-15%
,

SENCOR SHP 320 SL

Sencor

 • Сечило од нерѓосувачки челик
 • Подесување на сечилото
 • Подесување на должината за шишање
 • Напојување: 230-240 V,50 Hz, 7W max.
 • Работи бежично и на струја

790 ден 930 ден

 • Сечило од нерѓосувачки челик
 • Подесување на сечилото
 • Подесување на должината за шишање
 • 4 додатоци
 • Додатен прибор:
  – четкица за чистење,
  – ножици,
  – чешел,
  – масло за подмачкување
 • Нелизгачка површина
 • Кука за закачување
 • Напојување: 230-240 V,50 Hz, 7W max.
 • 2 години гаранцијa
Бренд