-13%
,

SENCOR SHP 460CH

Sencor

– Екстремно тивок професионален мотор со голема брзина
– Челично сечило
– 4 додатоци со големина 3 mm, 6 mm, 9 mm и 12 mm и заштитна капа за сечилото
– Подесувачка контрола

690 ден 790 ден

 • Екстремно тивок професионален мотор со голема брзина
 • Челично сечило
 • 4 додатоци со големина 3 mm, 6 mm, 9 mm и 12 mm и заштитна капа за сечилото
 • Подесувачка контрола
 • Егрономска рачка
 • Кука за закачување
 • Во комплетот доаѓа и чешел, ножички, четка за чистење, масло
 • Работи на струја 230 V
 • Должина на кабел: 175 cm
 • Тежина: 339 g
 • Димензии (В×Д×Ш): 183 × 57 × 44 mm
Бренд