-10%
,

SENCOR SHS 0900GD

Sencor

– Перфектни локни секој пат кога го употребувате
– Титаниумско тело за брзи резултати
– 11 температури во опсег (120-220 °C)
– Дигитален дисплеј

2.690 ден 2.990 ден

 • Перфектни локни секој пат кога го употребувате
 • Титаниумско тело за брзи резултати
 • 11 температури во опсег (120-220 °C)
 • Дигитален дисплеј
 • Брзо загревање за 45 секунди
 • 5 брзини на ротирање, 10 сетинзи за времето (3-12 s)
 • Вртење во две насоки (лево и десно) за перфектна симетрија и изглед
 • Должина на кабел од 2 m
 • Паметен дизајн за заштита на прстите
 • Патна торба
 • Моќност: 45 W
 • Димензии (length × depth × height): 375 × 65 × 65 mm
 • Тежина: 460 g
 • Гаранција 2 години
Бренд

Боја

Бела