-9%
,

SENCOR SHS 0910GD

Sencor

 • Автоматско вртеже лево и десно
 • Keratin Care+
 • Екстра меки влакна на четката
 • 38 mm керамичка четка за виткање
 • 50 mm XL керамичка четка за виткање
 • 2 брзини
 • 2 температури
 • Кука за закачување
 • 1000 W
 • Гаранција 2 години

1.990 ден 2.190 ден

 • Автоматско вртеже лево и десно
 • Keratin Care+
 • Екстра меки влакна на четката
 • 38 mm керамичка четка за виткање
 • 50 mm XL керамичка четка за виткање
 • 2 брзини
 • 2 температури
 • Кука за закачување
 • 1000 W
 • Гаранција 2 години
Бренд